ABOUT ME

Sofie | Steeds op zoek naar verbinding en schoonheid.

1C8A8320

CARE | Zorg dragen speelt een hoofdrol in mijn leven. Niet enkel vanuit mijn medische achtergrond, maar  ook vanuit persoonlijke ervaring en zeker als visie voor Atelier Recyclé. Ik ben er van overtuigd dat zorgzaam leven een fundamentele basis is voor een gezond en gelukkig leven, zowel op fysiek als mentaal vlak. In tijden waarin stress, deadlines en hoge verwachtingen norm blijken te zijn, is het allesbehalve evident om zorg te dragen voor onszelf en de wereld rondom ons. Desalniettemin geloven we dat kleine veranderingen de grootste resultaten kunnen hebben. 


CONNECT
| Om de alledaagse ruis te kunnen filteren, plooi ik graag terug op offline verbinding. Een boswandeling, creatieve ontmoeting of ontspannende babbel? Het plaatst alles in een beter perspectief en helpt relativeren. Tijd is een kostbaar geschenk, toch lijken we het vaak te weinig te hebben en is het niet te koop. Het bijzondere is echter dat het niet discrimineert. Ongeacht waar je woont of wie je bent, tijd is voorradig voor wie het wil omarmen. Dat we de vrijheid hebben om onze tijd zo zinvol mogelijk in te vullen, is een luxe die ik niet vanzelfsprekend neem. En het blijft een delicate oefening, elke dag opnieuw. Maar oefening baart kunst en samen kan je meer dan alleen. Dus ik hoop met Atelier Recyclé te mogen inspireren en geïnspireerd te worden. 


DESIGN
| Vanuit een fascinatie voor vervlogen tijd ontstond al heel vroeg een passie voor vintage. Snuistertochten, onverwachtste vondsten en achtergebleven schatten ontdekken in een vergeten lade zijn mijn kleine grote gelukjes. Deze vondsten of jullie persoonlijke erfstukken weer in ere herstellen, mijn grootse voldoening.  Vanuit een less-is-more filosofie werk ik met volle overgave aan elk meubelstuk of interieurproject. Hergebruik staat daarbij steeds centraal zonder in te boeten aan esthetiek. Zo creëren we een betere leefwereld voor jou persoonlijk én ver daarbuiten.