ATELIER RECYCLE HUIS

Het was een intense klus om het oude fabriekspand om te toveren in een praktisch atelier met gezellige ontvangstruimte & showroom. Maar na enkele maanden zwoegen, ben ik ontzettend blij met het resultaat! Een echt Atelier Recyclé huis waarin ik jullie kan onderdompelen in de mogelijkheden en schoonheid van hergebruikte materialen.

Uiteraard gingen we voor een circulaire aanpak. Van zithoek tot vergadertafel. Van kitchenette tot badkamer. Alles wat je ziet is tweedehands, maar zeker geen tweedekeus! Alle meubels, decoratie, verlichting, servies, deuren, spiegels, werktafels, ea. zijn met zorg uitgekozen en opgeknapt waar nodig.

Bovendien hebben we inmiddels al diverse bouwmaterialen verzameld die wachten op een nieuwe thuis, zoals Cubex keuken onderdelen, eiken kastdeuren en enkele prachtige oude binnendeuren. Ben jij ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw (t)huis of zaak? Dan ben je altijd welkom op afspraak om kennis te maken en jullie project te bespreken. Want hergebruik zonder in te boeten aan esthetiek? Het kan!